Erotika in seksi perilo

Zame je erotika lepa ženska, ki vabi k igri, za to pa je vsekakor potrebno tudi seksi perilo. Povsem navdušen sem, kadar ženska ve, da moškim ni samo do navadnega seksa, temveč lahko željo po njem in po eksperimentiranju precej spodbudi tudi nekoliko bolj nežna erotika, ki ima namen zapeljevati.

Čipke, ki malo odkrivajo, malo skrivajo, nogavice in  visoke pete. To je takšna erotika, da se ji noben moški ne more upreti, in ženska lahko z njo doseže marsikaj oziroma dejansko vse, kar si želi.

Še posebej, če svoj napol gol videz opremi še z nasmehom, ki zna ravno prav dražiti. Takrat je erotika vedno v vlogi zmagovalca in zagotovo sledi takšen seks, da ga ne boš nikoli pozabil. Je pa erotika seveda nekaj, kar morajo znati ceniti tudi moški.

Naučiti se morajo, da hiter fuk pogosto ne prinese zadovoljstva, medtem ko lahko erotika več ur drži njegovo pozornost na vrhuncu in ga nato pripelje do neverjetnega končnega užitka.

Zato si je včasih za seks treba vzeti tudi nekaj več časa, pa je ta lahko hitro precej drugačen od tistega, ki smo ga vajeni. Erotika pač naredi svoje in te odpelje v nek popolnoma nov svet.