Gangbang

Prejšnje poletje sem se po naključju znašel na nekem brezveznem koncertu godal, ki pa je nazadnje presegel vsa moja pričakovanja in se spremenil v  pravi gangbang.

Kolega je hodil s čelistko in ta je predstavila še kolegico na drugem čelu, potem pa se je pridružilo še nekaj ljudi – samih glasbenikov. Kar nekaj so spili in kmalu sem opazil, da za mizo dva tipa precej očitno otipavata eno od punc.

Jebi ga, sem si mislil in šel z roko pod krilo čelistki, in ta ni imela nič proti. Tudi kolega in njegova punca sta se kmalu začela onegaviti in nazadnje smo si privoščili gangbang.

Gostov seveda že zdavnaj ni bilo več, bil pa je lučkar, ki je še pospravljal luči, in se je kar pridružil. Punce niso imele nič proti, kot da je gangbang za njih nekaj čisto normalnega, in ko sem obdelal svojo, sem se odločil, da še malo zamenjam.

Lučkar je ravno obdeloval blondinko poleg mene, in ker ni bilo druge, sem ji svoj kurac porinil k ustom, pa ga je kar vzela v usta.

Gangbang se je hitro razplamtel in že sem jo imel sam in sem jo pošteno pritisnil, medtem ko se je lizarila s čelistko.

Moram priznati, da sem bil po vsem tem kar precej izmučen – nenazadnje je bil to moj prvi gangbang in seveda popolnoma nepričakovan.