Porniči v čast moji sosedi

Imam sosedo, staro okoli petindvajset, ki je precej huda in bi ji z veseljem malo pobrskal po hlačkah in polizal muco, ampak si je punca očitno postavila višje standarde in se tako dobiva z nekim polizancem, ki jo gotovo obdeluje kot kak dolgočasen amater.

Ko sem zadnjič brskal med porniči, pa sem naletel na igralko, ki ji je tako podobna, da sem bil najprej kar malo šokiran. Okej, to ni ona, ker sosedo bolj kot porniči menda zanima pravo, ampak človek pač lahko sanja, kajne?

Kadar so potrebni porniči tako vedno poiščem igralko, ki je ista kot ona, in potem si seveda mislim, kako bi svojo sosedo porinil, da bi se ji zmešalo od fuka in bi ji bilo za pravo povsem vseeno.

In pri tem nisem niti malo previden, čisto vseeno mi je, če so porniči tako na glas, da dobro vem, da jih skozi steno sliši tudi ona. Me prav zanima, kaj potem počne v svojem stanovanju – predstavljam si, da si najprej, ko se začnejo moji porniči pokrije ušesa z blazino, potem pa počasi ugotovi, da si ne more pomagati,in se začne božati po svoji pički in si želi, da bi tudi njo kdo tako dobro porival.