Redtube in porivanje med ženskami

Pred časom sem hotela pogledat kak pornič, pa sem našla posnetke Redtube, med katerimi je marsikaj zanimivega, ne samo klasično jahanje in porivanje.

Redtube sem prebrskala kar dobro in našla super filme žensk,ki se porivajo z umetnimi tiči, ki se pripnejo na telo, tako da ena dejansko poriva drugo.

Zdelo se mi je, da je to sicer bolj kot ne rešitev za lezbijke in da sicer ni nekaj ekstra, a nisem mogla razmišljati o tem. Kmalu sem se spet vrnila na Redtube in gledala še malo. Všeč mi je bilo, da si ena ženska nadene pas s tičem in potem poriva drugo kot moški.

In čeprav sem sicer hetero, me je to kar vzburilo. Zdaj na Redtube večkrat pogledam takšne filme in vem, da bi rada kaj takega enkrat poskusila. Ker pač vem, kako je, če si pofukan, ampak zanima me tudi, kako je fukati drugo žensko.

Kakšen je občutek, ko se vanjo zasadiš s tičem in jo porivaš med noge, pa čeprav z umetnim kurcem. Ali kaj čutiš, ko ji ga porineš do konca in si tako s svojo muco ob njeni.

Zagotovo ti noro pride – po mojem Redtube tukaj ne laže, kajti jaz sem že ob misli na to, da bi s tičem porivala drugo žensko, čisto mokra.