Seks klepet dolgo v noč

Rada imam opolzke besede in nič me naredi bolj mokro kot to, če mi moški opiše, kako bi ga počasi vtaknil vame in me porival do orgazma, zato si rada privoščim seks klepet, ki običajno traja tudi dolgo v noč.

Seks klepet je lahko povsem nedolžen in poln namigovanj, ali pa tudi veliko bolj vroč. Pri meni je običajno tako, da se seks klepet konča z obojestranskim orgazmom, saj imam precej dobro domišljijo in ker se pogovarjam zvečer, v postelji, se ob besedah partnerja pri dejanju vedno tudi božam in rajcam tako, kot mi govori.

Včasih gre hitro, včasih počasi, kakor si zaželiva. Najhitreje me je seks klepet pripravil do orgazma že po nekaj minutah, ko mi je partner na drugi strani natančno opisal, kako bi vame porinil zgolj svojo glavico in mi z njo potem drgnil do ščegetavčka in nazaj do luknjice, nato pa bi mi ga nežno porinil v rit.

Sicer pa je za moj okus vedno dobrodošel tudi seks klepet z igro vlog, kjer se lahko pretvarjava, da sva nekaj povsem drugega – pretvarjala sem se že, da sem kurbica, sobarica v hotelu, profesorica, varuška majhnih otrok, medicinska sestra, pastorka in tudi navijačica.