Sex in sveže rjuhe

Vsakdo ima svoje fetiše in marsikdo poskrbi, da je sex v skladu z njimi, pa naj gre za še tako nenavadne.

Imam kolega, ki ima fetiš na škornje z visokimi petami, in njegova punca za sex tako pogosto obuje prav posebne škornje, ki jih ima dejansko samo za v posteljo.

No, nekateri pa imamo nekoliko manj nenavadne želje, in moja je ta, da je sex vedno na svežih rjuhah. Prav zoprno mi je, če te ne dišijo po sveže opranem perilu in niso popolnoma gladke in bele. Ko sem imel punco, ki je vedno imela neko pisano posteljnino, mi je šlo to vedno izjemno na živce, in sex ni bil nikoli popolnoma sproščen.

Zdajšnji špa sem že na samem začetku pojasnil, kaj pričakujem, in tako je na postelji skoraj vsak dan sveža bela rjuha, ki je videti popolnoma nova, in najin sex je seveda odličen.

Me je pa presenetila in je tudi vse prevleke za odeje in blazine kmalu po tem, ko sva začela hoditi, zamenjala z belimi. Tako mi ni treba med seksom gledati tistih bedastih rožic in nekih pisanih abstraktnih vzorcev, ki jih ima večina ljudi na posteljnini.

Ko jo vržem na posteljo imam pred sabo samo njo na beli podlagi, ne pa celega kupa kiča in barv, ki motijo mojo koncentracijo. Nič čudnega, da je najin sex vrhunski in mi tako kot z njo ni bilo všeč še z nobeno drugo – nikoli je nimam dovolj in v seksu z njo bi lahko užival ves čas.