Sex sredi Ljubljane

vedno mi je šlo na živce, da se mi dvigne, potem bi moral pa čakati celo večnost, da pridem domov, do postelje. Na srečo pa s tem zdaj ni več težav, ker sem spoznal punco, ki ji je čisto vseeno, če si zaželim sex tudi kar sredi zabave, sredi mesta, med potjo iz kina ali kjer koli in kadar koli drugje.

Samo za roko jo primem in ji jo dam na mojega trdega tiča, pa ji je takoj jasno, da bi jo rad pofukal, in ker ima tako čudovito fukabilne možgane, se ti seveda takoj odzovejo in tudi sama je mokra.

Tako sva se na začetku samo malo mečkala, torej sva si na javnih prostorih privoščila zgolj malo drkanja in moje prste v njeni mokri muci, zdaj pa sva se že nekajkrat odločila, da ne moreva več in si privoščila tudi pravi sex.

Najprej sva bila previdna in sem jo samo na hitro pofukal ob kakšni steni v temnem kotičku, zdaj pa sva že bolj drzna in nazadnje sva si privoščila tudi oralni sex.

Bila sva na nabrežju Ljubljanice in kar dolgo mi ga je vlekla in fafala, a bilo je še bolj vznemirljivo, ker bi dejansko lahko prišel kdo mimo in naju videl pri početju. Ampak takšen sex je vreden tveganja, predvsem pa je odlično, da takoj dobiš tisto, kar potrebuješ.