Sex z neznancem na dopustu

Med prvomajskimi prazniki sva se s kolegico odpravili na morje. Obe sva samski in mislili sva, da bova malo sedeli po lokalčkih, brali knjige in podobno, pa je bilo povsem drugače.

Pravzaprav nama je šlo vseh pet dni po glavi le eno: sex. Že prvi dan sva spoznali nekaj simpatičnih fantov z Nizozemske, ki so naju takoj povabili v svojo družbo, in hitro sva se ogreli vsaka za svojega.

Moram priznati, da se nisem kaj dolgo upirala, saj sem si rekla, da si tudi sama zaslužim sex. Nenazadnje sem že od novembra samska in ni lahko tako dolgo abstinirati. In ja, sex je bil božanski.

Ne le v postelji, temveč tudi na plaži, v parku na gugalnici, na starem ribiškem čolnu … Povsod, kjer sva si želela, in pravzaprav skoraj ves čas. Še ko je prišel po mene, da bi šla na pico, nisva prišla do gostilne – preveč nama je prijal sex in v nekaj minutah sva opravila kar stoje v neki ozki, neobljudeni uličici.

Seveda sva oba vedela, da imava na razpolago le nekaj dni, nato pa se ne bova nikoli več videla,in morda je bil prav zato sex z neznancem, o katerem ne vem kaj veliko več kot njegovega imena, najboljši sex v mojem življenju.