Sex zmenki – nobene potrebe ni, da bi nanje gledali zviška!

Ko sem bila študentka, so bile vse moje prijateljice v resnih zvezah, sama pa cel čas študija nisem imela fanta. To seveda ne pomeni, da nisem imela potreb, zato so bile večkrat na sporedu avanture za eno noč ali tudi še za kakšno ponovitev, ki bi jim danes enostavno rekli sex zmenki.

S temi je danes veliko laže, saj se dobri sex zmenki hitro najdejo na spletu in ti zato ni treba vložiti v to, da zadovoljiš svoje potrebe, toliko energije kot nekoč.

Nekateri so sicer mnenja, da so sex zmenki ali avanture za eno noč, nekaj neprimernega. Zakaj? Mar samski nimamo svojih potreb? Ko sem bila v večletni zvezi, mi sex zmenki seveda niti na pamet niso prišli, saj je partner zadovoljil vse moje potrebe.

Sedaj, ko sem ponovno sama, pa ne zanikam svojih potreb, in če so sex zmenki tisti, ki jih lahko zadovoljijo, zakaj ne? Če se srečam z nekom, ki bi ravno tako rad avanturo, torej oba veva, kaj je namen druženja,ter se dobro ujameva oziroma sva si privlačna, je to veliko boljše, kot da bi sedela doma kot nuna in čakala, da končno spoznam tistega pravega.