SMS zmenki popestrijo vsakdanjik

Nisem za neke stalne zveze, saj se zdim sam sebi še premlad, da bi se ustalil, rad pa se dobivam s puncami, ki si želijo malo druženja in kakšno prijetno skupno noč.

Pri tem se najbolj obnesejo sms zmenki, ki jih najdem na spletu, in pri katerih točno vem, da gre za obojestransko razumevanje tega, zakaj se bova s punco dejansko dobila.

Seveda pa to ne pomeni, da sms zmenki potekajo tako, da se z naključno izbranko, ki ima ravno čas, dobiva ina takoj skočiva v posteljo. Tudi sms zmenki zahtevajo nekaj spoznavanja, da vidiš, če se ujameta in dejansko obstaja neka privlačnost oziroma se zaneti iskrica.

Razlika med sms zmenki in običajnimi zmenki je pač v tem, da se nobeden ne slepi, da gre za iskanje življenjskega partnerja, temveč se oba zavedata, da gre zgolj za skupno sproščanje – če se kasneje med dvema razvije tudi kaj več, pa nič hudega, če sta seveda oba za to.

Nenazadnje sms zmenki samo poudarijo tisto, kar je osnova vsake zveze, torej ujemanje in medsebojna privlačnost, nikakor pa ne gre za nek seks, kjer je eden ali drugi zgolj seksualni objekt – vedno je potreben obojestranski užitek, saj mora biti obema lepo.