So sex oglasi pravi za vas?

Ste oseba, ki si v življenju ves čas želi novih avantur, novega dogajanja in novih dogodivščin? Ste odprti za nove izkušnje, brez predsodkov in ne poznate sramu in tabujev? Vam je v življenju hitro dolgčas in ne prenesete rutine? Se prepoznate v tem opisu? Lahko to trdite tako za poslovno kot zasebno področje, še posebej pa to velja za vas na področju spolnosti?

Potem so za vas kot naročeni sex oglasi. Tako kot na družabnih omrežjih si tudi na spletnih straneh, ki ponujajo sex oglase, naredite profil. To pomeni, da objavite svoje ime, starost, kratek opis, kaj »ponujate« ter kaj si želite s strani tistih, ki vas bodo kontaktirali ter svojo fotografijo.

Pri tem je dobro, če so vaše fotografije precej razgaljene in izzivalne, takšne da prav malo prepustijo domišljiji.

Nato pa se le še počakajte, da dobite prvo sporočilo. Nadaljevanje pa je odvisno od vas. Vse skupaj je popolnoma brez obveznosti in odvisno od dogovora med vami in osebo, s katero si dopisujete.

Če si želite najprej zgolj dopisovanja, pošiljanja seksi sporočil ter morda izmenjave slik in videoposnetkov, se lahko dogovorite za to ter se šele čez nekaj časa, ko se morda že bolj spoznate ter se počutite bolj sproščeno v komunikaciji s to osebo, tudi dogovorite za srečanje v živo, lahko pa se za srečanje v živo dogovorite kar takoj.

Pri sex oglasih ni namreč nobenih pravil, kako naj vse skupaj poteka, kar je odlično, saj ste vi tisti, ki lahko narekujete tempo, kako se bodo stvari odvijale. Zagotovo vam po objavi sex oglasa ne bo več dolgčas, poleg tega pa boste dobili tudi priložnost da uresničite tudi svoje najbolj skrite želje in fantazije na področju posteljnih užitkov.